SIKERTÖRTÉNETEK

Aki a saját sikertörténetét szeretné végre megélni, hívjon most a 06-70-9428168-as telefonszámon, hogy minél előbb belevághasson az INSUmed-es fogyókúrájába!

Kiss László – Fél év alatt 35 kiló mínusz

Szeretném Veled megosztani a történetemet, mely nem sikerült volna az INSUmed módszer nélkül!
Kiss László vagyok, 33 éves diplomás tanár.

2011 márciusában 155 kilós súllyal sétáltam be Cseke doktor rendelőjébe. Akkoriban 200 felett volt a vérnyomásom, gyermekkori asztmám pedig újra súlyosabb fázisba lépett, s egy általános rossz közérzettel, állandó küszködéssel éltem az életemet.
Egy ügyvéd barátom sikeres átváltozása adta meg számomra a kezdő lökést. 

Separator

Horváth Krisztina – 2 hónap alatt 12 kilóval könnyebben

Üdvözlök Mindenkit! Megosztom veletek fogyókúrám történetét, melyben kiemelkedő szerepe volt az INSUmed módszernek, Cseke doktor szakszerű tanácsadásának és a komoly elszántságomnak, hogy közérzetemen javítsak. Krisztinának hívnak, egy 4 éves kisfiú édesanyja vagyok.

Én is, mint sok kisgyermekes édesanya, komoly súlyfelesleggel kezdtem meg anyaságomat. Az évek során egyre csak gyarapodtak a kilók, minden módszert kipróbáltam, de semmi nem használt. 30 kilós súlyfelesleggel kerestem orvosi segítséget.

Separator

Kiss László – Fél év alatt 35 kiló mínusz

Szeretném Veled megosztani a történetemet, mely nem sikerült volna az INSUmed módszer nélkül.

Kiss László vagyok, 33 éves diplomás tanár.

2011 márciusában 155 kilós súllyal sétáltam be Cseke doktor rendelőjébe. Akkoriban 200 felett volt a vérnyomásom, gyermekkori asztmám pedig újra súlyosabb fázisba lépett, s egy általános rossz közérzettel, állandó küszködéssel éltem az életemet.
Egy ügyvéd barátommal való találkozás adta meg számomra a kezdő lökést. 

Rajta vettem észre, hogy utolsó találkozásunk óta egyre slankabb lett, jobb lett a közérzete. Egész egyszerűen észrevehető volt az alaki változás. Tőle tudtam meg, hogy INSUmed módszerrel sikerült lefogynia.  Ez volt az utolsó csepp a pohárban és döntöttem: nálam sem mehet ez így tovább!
Kezdetben 68-as nadrágot hordtam; az állandó fáradtság, és a végtagjaim zsibbadása folyamatosan napirenden volt.Frown

Az első konzultáción 155 kg-ot mutatott a mérleg. A doktor úr őszintén elmondta, hogy ez már komoly egészséget veszélyeztető kóros elhízás. Végleg megerősödött bennem, hogy egészségi állapotom javításának kulcsa a fogyókúra, és ezért eltökélten, motiváltan vágtam bele.

Kitartásomnak, az INSUmed módszernek, valamint a család támogatásának köszönhetően különösebb nehézség nélkül kezdtek eltűnni rólam a felesleges kilók. Éreztem, hogy végre megtaláltam a nekem való módszert. Eddig is kísérleteztem más fogyókúrával, de tartós eredményt nem sikerült elérnem. Már kilátástalannak éreztem a fogyókúrát, fogalmam sem volt, hogy lehetnék egészségesebb, kevésbé elhízott.

Az első hónaptól 8 kg-ot, majd utána átlagosan havi 4-5 kilogrammot sikerült fogynom. A harmadik hónaptól elindítottam a könnyű mozgást, s a diétát mozgással kiegészítve elkezdett az izomzatom is fejlődni. Valósággá vált számomra a módszer sikerének titka, azaz, hogy nincs éhségérzet.

Az első időben elszomorodtam, hogy majd annyi időbe telik lefogynom, mint ahány év alatt rám rakódott ez a hatalmas súly, de a környezetem visszajelzései egyre csak motiváltak.

A második hónaptól csökkenteni kellett a vérnyomáscsökkentő gyógyszerem adagolását, a negyedik hónaptól pedig a tüdőgyógyszereim adagja esett vissza a felére.

Ma már nem fájnak a lábaim a több kilométeres séták után sem, sőt rendszeresen túrázom, biciklizem és elkezdtem hetente kétszer önvédelmi sportedzésekre is járni.

Sokan próbáltak lebeszélni az INSUmedről mondván; drága pénzkidobás. Nem volt igazuk, élő példa lettem erre. Annyi minden másra szórtam a pénzt korábban, vagy költöttem orvosi kezelésekre, de rájöttem, ha ez a módszer gyökerestől megváltozatja az életemet és a külsőmet, ma sem sajnálom, hiszen az egészségnél nincs fontosabb.

Mivel enni sem bírok már annyit, mint túlsúlyos koromban, mondhatom, hogy még pénzt is spóroltam vele, hiszen régebben egy kiadós reggeli, ebéd, uzsonna és persze a jól megérdemelt vacsora napi több ezer forintot elvitt.

Egyre energikusabb lettem, kitágult a világ számomra. Azt kell, hogy mondjam, hogy sokkal szabadabb életet élek, mint 10 évvel ezelőtt, amikor a kilóim börtönében raboskodtam.

Szerintem nem csak én vagyok az egyetlen, akinek jól esik, ha azzal állítják meg ismerősei: „sokkal jobban nézel ki, mint a múltkor”. Szintén nagyszerű belegondolni abba, hogy fizikai teljesítőképességem jobb, mint 10 évvel ezelőtt, 23 éves koromban! Gondolom egy kis plusz energia nemcsak nekem jön jól! Nagy örömet jelentett, hogy visszajöttek a korábbi sportemlékek kapcsán jelentkező jóérzések és nem kell órákig lihegni 10 perc tánc után sem.

Első alkalommal fél évig vettem részt ebben a programban, ennek eredménye 35 kilós fogyás volt!!!
Kiss László sikeres súlyvesztése

Fél évig sikerült stabilizálnom ezt a súlycsökkentést úgy, hogy az izomtömegem időközben nem változott. Majd életmódváltással magamtól folytattam a súlyvesztést, súlytartást (1-2 kilo plusszal). Annyira belelkesedtem, hogy ezt a módszert igénybe véve most újabb 20 kg-tól szerettem volna megszabadulni, így 2012. márciusában újra nekiláttam a feladatnak!

Sikeremet látva a dietetikusomnak is az lett a véleménye, hogy ezzel a módszerrel tartós eredményt lehet elérni, nincs éhségérzet, a módszer könnyen beilleszthető a mindennapi életbe, rövid idő alatt tartós eredményt lehet vele elérni, nem borítja fel az anyagcsere folyamatokat stb.

Jelentősen javult az önértékelésem és önbizalmam.

Lecseréltem a fél ruhatáramat, ami egy féléves költségvetést jelentett, de mégis boldog voltam ettől. Még szerencse, hogy néhány olyan ruhám megmaradt, melyet több mint 10 éve vettem és nem dobtam ki, így nem kellett a nulláról összeállítani ruhatáramat!

Szívből ajánlom, hogy olyan bizalommal fordulj Cseke doktorhoz, ahogyan én tettem! Ha mégis jól esne egy másik laikus megközelítés is, írhatsz nekem is a kisslaszlo79@gmail.com email címre, ahol szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésre. Hidd el, csak a kilóidat vesztheted el, de önbizalmat és új életet nyersz!

 

Üdvözlettel: Kiss László

Separator

Horváth Krisztina – 2 hónap alatt 12 kilóval könnyebben

Üdvözlök Mindenkit! Megosztom veletek fogyókúrám történetét, melyben kiemelkedő szerepe volt az INSUmed módszernek, Cseke doktor szakszerű tanácsadásának és a komoly elszántságomnak, hogy közérzetemen javítsak.

Krisztinának hívnak, egy 4 éves kisfiú édesanyja vagyok.
Én is, mint sok kisgyermekes édesanya, komoly súlyfelesleggel kezdtem meg anyaságomat. Az évek során egyre csak gyarapodtak a kilók, minden módszert kipróbáltam, de semmi nem használt. 30 kilós súlyfelesleggel kerestem orvosi segítséget.

2011 februárjában inzulin rezisztenciát diagnosztizáltak nálam. Jelenleg Metformint szedek, 2x 750 mg az adagom. Nagyon csalódott voltam, mert sok fogyókúrás módszert kipróbáltam már, de mindegyik csak átmeneti sikert hozott. Sőt az inzulinproblémám miatt nem találtam meg azt a szakmai segítséget sem, amellyel megfelelő orvosi kontroll mellett a jó közérzetem megtartásával fogyhattam volna.

Azért vettem fel Cseke doktorral a kapcsolatot és mentem el a tanácsadására, mert a fodrászomat kifaggattam az ő eredményes fogyásáról. Elmondása szerint INSUmed módszerrel 36 kg-t fogyott, és sikeresen tartotta is a súlyát. Az ő látványos átváltozása engem is kíváncsivá tett.

2012. június elején találkoztam személyesen Cseke doktorral. Találkozásunk előtt az interneten megnéztem azokat az általa készített videókat, melyben nagyon hatásosan beszél az eredményes és egészséges fogyókúrás lehetőségekről. Ezúton is ajánlom őket a figyelmetekbe!
http://www.youtube.com/user/DokiBudapest

Éreztem, hogy ha egyszer rátalálok arra a módszerre, ami számomra beválik, a kitartásommal nem lesz baj, hisz valaha aktív sportoló (középtávfutó) voltam. A mai napig csupa sportszerető és aktív sportoló barátok vesznek körül, tehát lelki segítség és motiváló erő mindig akad.

Az első tanácsadáson megkaptam az összes szükséges útmutatót, sok biztató szót és megismerkedtem az ismerősöm által is bizonyított INSUmed Trinknahrung nyújtotta biztos és kiszámítható fogyási módszerrel.

Belül persze egy kis fenntartással kezdtem neki az újabb fogyókúrának Undecided, ám nagy meglepetés ért, amikor az első héten 3 kilót fogytam, ami hatalmas lökést és erőt adott a folytatáshoz. A második héten semmi nem változott, ezen meglepődtem. A harmadik héten újabb 3 kiló ment le, ekkor már tudtam, hogy ez lesz az én módszerem! A negyedik hét után az ellenőrzésen 6,5 kiló mínuszt mutatott a mérleg. Azt láttam magamon, hogy önsanyargató fogyókúra helyett egy ésszerű és könnyed életmódváltással, jóval nagyobb sikereket értem el, mint eddig bármivel. „Már nem zavart, ha néha korgott a gyomrom, mert akkor azt éreztem, hogy éppen fogyok és ég a zsír!” 

Azért is tetszik a módszer, mert csak az előírt szénhidrát, fehérje, zsír mennyiségen belül kell összeválogatni az ételek tartalmát és semmiben nincs megkötés, hogy mit ehetek és mit nem.

Az első hónap után ismerősök is megszólítottak az utcán, hogy milyen jól nézek ki, mennyit fogytam. Azt hiszem, hogy mint mindenhez, a fogyáshoz sem kell más, csak jó módszer és akaraterő! Amikor először vettem fel kisebb méretű ruhát, az már fél sikert jelentett, amelyből újabb erőt merítettem. Mert amikor az ember már egy ruhamérettel kisebbet hord, az olyan pluszt ad, ami miatt biztos, hogy végigviszi a programot.

Ezen kívül azt az egy étkezést, amikor nem a Trinknahrungot iszom, igyekszem intenzív ízekkel, fűszerrel készíteni és élvezettel elfogyasztani.
A program segítségével szinte észrevétlenül, minimális éhségérzettel olvadtak le a kilók, jelenleg 2 hónap alatt 12,2 kilót fogytam ez másfél ruhaméretet jelent.

Ez az első olyan kúra, ahol nem szédülök, nem vagyok erőtlen, ugyanolyan a vitalitásom, nem ingok meg, s mindezt egyelőre ülőmunka mellett értem el. Alig várom a következő hónapot, hogy újabb 6 kiló lemenjen. Most már csak a sport van hátra, amivel hiszem, hogy tudok nőiesedni.

12 kilo mínusszal könnyebben a mindennapjaim részévé válik majd a mozgás is: újra futni kezdek. A célom az, hogy a felesleget az utolsó cseppig „legyűrjem”, mert a Vivicittán ismételten le szeretném futni a 12 kilométert. Pár hónap múlva már 60 kilogrammos súllyal is nagyon elégedett leszek, de mivel kellő kitartással csinálom, ezért tudom, hogy végül nem marad rajtam felesleg. Orvosi szempontból nézve azt szeretném, hogy az inzulinrezisztenciámat rontó zsírtól megszabadulva Karácsonyra 0-ra redukáljam a gyógyszerszedést.

Természetesen tudom, hogy, az INSUmed módszer sem ment fel az átgondolt táplálkozás és a tudatos életmód kötelezettségei alól. Az ajánlások/előírások betartásával azonban az eredmények bárkinél látványosak és tartósak lehetnek, a rettegett jo-jo effektus pedig elkerülhető! Tiszta szívvel ajánlom Mindenkinek a módszert!

 

Üdvözlettel: Horváth Krisztina